De virtuele maagband

Virtuele Maagband (VMB)

De virtuele maagband is zeer geschikt voor emotie-eters en mensen die te veel (of heel de dag door) eten.

Afvallen met een maagband is iets wat veel mensen overwegen wanneer ze langdurig last hebben van overgewicht. In plaats van een echte maagband kun je voor een virtuele maagband kiezen.

De effecten ervan zijn vergelijkbaar met een echte maagband. Na het plaatsen van de virtuele maagband ga je net zoals bij een echte maagband vanzelf minder grote porties eten en verdwijnt het hongergevoel.

Om er zeker van te zijn dat een virtuele maagband iets voor je is, vindt er eerst een gratis informatie gesprek plaats. Hierin wordt het doel en de kans van slagen besproken. Samen kijken wij dan of een virtuele maagband voor jou kan helpen.

De virtuele maagband plaatsen in 4 sessies.

Virtuele Maagband (VMB)

In de eerste sessie bespreken wij nogmaals wat jouw doel is, waarom afvallen nog niet gelukt is, en hoeveel gewicht je kwijt wilt. Je krijgt een heldere uitleg over wat wij gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Dit alles wordt genoteerd in een werkboekje.

Aansluitend op dit gesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt en de nieuwe gewoontes worden tijdens de hypnose sessie in je onderbewuste geïnstalleerd. Dit om je verder te helpen op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.

Na ongeveer 2 weken volgt de 2e sessie

In de tweede sessie wordt het werkboekje doorgenomen, de resultaten tot nu/dan toe worden doorgenomen en de virtuele maagband wordt geplaatst.

Na ongeveer 2 weken volgt de 3e sessie

Afvallen met de Virtuele Maagband

In de derde sessie evalueren wij het verslag weer uit het werkboekje en kijken wij samen of en hoe het resultaat al meet- en zichtbaar is. Ook controleren wij in hypnose of alles nog goed gaat en of er misschien nog iets bijgesteld dient te worden.

Na ongeveer 4 weken volgt de 4e sessie

De vierde sessie is om de puntjes op de i te zetten! Een laatste hypnose sessie zal er voor zorgen dat de aangeleerde techniek (eetpatroon) goed vastgezet wordt in het onderbewustzijn met een beter (gewicht als) eindresultaat. Na deze sessie krijg je een MP3-opname om thuis te beluisteren.

Afspraak maken

Wil je afvallen met de virtuele maagband? Maak dan eenvoudig een afspraak voor een oriënterend gesprek!!Stel je behandeling niet langer uit maar maak direct een afspraak!!
0187-664 926
of 06-4735 9130

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!